Onko matkailuautosi valmiina kesän reissuihin?

8.6.2023

Asuntoautojen huolto-ohjelma ei juurikaan eroa toimenpiteiltään henkilöauton huolloista, eli asuntoauton alustaa tarvitsee yhtälailla huoltaa aika-ajoin. Asuntoauton suuremman painon vuoksi erityisesti jarrujen kunnosta sekä renkaista on tärkeää pitää huolta. 

Matkailuauton huollot on merkitty huoltokirjaan suoritettavaksi joko tietyn kilometrin välein tai ajankohdittain. On kuitenkin suositeltavaa huoltaa ajoneuvo vuosittain, mikäli matkailuauton vuosittaiset ajokilometrit ovat vähäisiä tai auto on suurimman osan vuodesta talvisäilytyksessä. 

Huollettu matkailuauto säästää ikäviltä ja kalliilta yllätyksiltä, jotka pahimmillaan keskeyttävät koko lomareissun.

Matkailuauton määräaikaiskatsastus on suoritettava tietyin väliajoin samaan tapaan kuten henkilöautolle. Olemassa olevat viat kannattaa olla korjattuna ennen katsastusta, jotta asuntoauton katsastus ei jää tiedossa olevista vioista kiinni. Me voimme hoitaa asuntoauton katsastuksen puolestasi huollon yhteydessä.

Varaa aika matkailuauton huoltoon hyvissä ajoin ennen kesän seikkailuja, jotta olet valmiina kesän seikkailuihin – Huollamme matkailuauton alustan aina valmistajan ohjeiden mukaisesti. Varaamaan pääset täältä

Varaa aika autollesi!

Voit varata huollon suoraan Suomen Mart Auton varauskalenterista:

Pyydä tarjous!